Журналистката, която е и запалена кулинарка, сряза доста сериозно показалеца

...
Журналистката, която е и запалена кулинарка, сряза доста сериозно показалеца
Коментари Харесай

Извънредно: Деси Цонева Заклана С Нож! Известната Наследница Обляна В Кръв В Спешното Отделение, По Първоначална Информация Тя Е

Журналистката, която е и запалена кулинарка, сряза много съществено показалеца на лявата си ръка. Инцидентът се е случил, до момента в който е забърквала следващата вкусотия в кухнята.

Деси Цонева показа в обществената мрежа, че е потърпевша и в поддръжка на думите си добави фотография.

Наложило се е да потърси помощ в болничното заведение

Очевидно порязването е било много съществено, откакто Деси Цонева е потърсила помощ в болница.
Дори се е наложило експертите да й създадат няколко шева.

Под обявата на фотографията, Деси Цонева прецизира, че се е порязала с новия й нож. В мненията по случая се включи и небезизвестния кулинар началник Петров. Той й даде съвет, започвайки с поучителен звук и с думите: „ Цонева, слушай в този момент шефа! “.

Той поучава Деси Цонева идващия път като си купи нов нож да го постави на дъното на огромна тенджера. Кулинарят прецизира, че тенджерата би трябвало да е задоволително огромна, че острието да се побира на дъното й.

След това ножът се залива с вода, толкоз, че да го покрие и се поставя да заври. След като вренето завърши, се сипва една чаша от водата, в която е врял ножа и се поставя на нощното шкафче.

На сутринта тази вода се изпива и съгласно препоръките на началник Иван Манчев, ръката се трансформира в част от ножа.
Разбира се надали някой е взел този закачлив съвет на съществено. Така и не излиза наяве за какво началник Манчев подхожда по този метод към нещо толкоз съществено. Със сигурност той самият също е имал значително сходни произшествия в кухнята, написа pik.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР