Журналистката Калина Андролова получи сериозни заплахи от младите и възпитани

...
Журналистката Калина Андролова получи сериозни заплахи от младите и възпитани
Коментари Харесай

Журналистка получи сериозни заплахи от млади и възпитани протестъри

 Журналистката Калина Андролова получи съществени закани от " младите и възпитани " протестъри. Това се случи, откакто вчера Андролова избухна след възобновената обсада на София и отсече, е " 100 боклука ни вършат на маймуни, поставили си етикети на борци за независимост ".

Сега журналистката показа, че мъж на име Венцислав Борисов (Vencislav Borisov) я е заплашил словестно във Facebook.

" Маиката да ти... помио. Дано умреш ", написал " грамотният протестър на Андролова.

" Хахах, възпитани, надеждни и демократични са протестърите, които ми пишат. Аз, че ще умра, ще умра. Ама простакът като забележителна форма на настойчиво битие ще остане вечно ", показа журналистката в персоналния си фейсбук прпфил.

Под обявата й заваляха мнения, които съществено осъждаха безобразното отношение на въпросния мъж, както и на част от протестърите.

" Аз не искам да слушам, че измежду протестиращите и тези, които ги поддържат има умни и интелигентни хора. Няма по какъв начин да си " интелигентен " и " образован " и да не прозреш какво и за какво става. А щом си го прозрял ставаш цел на сходни офанзиви. Ами прочетете словесната мръсотия на Евгений Дайнов! А на " умния и хубав " Бойкиев желая да благопожелавам новото име на партията - " Да, добре " и в случай че към него са останали интелектуалци, в реда на нещата е незабавно да го оставят да си " ближе сладоледа ", написа Анна Иванова.

Интересно е, че измежду мненията се появи и скрийншот от профила на " Биволъ ", където в съботната вечер се е появил следният апел: " Отивайте на Орлов мост в този момент или да затваряме страницата и кой откъдето е. За какво сте ни тука, 300 000 тулупа? ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР