Журналистката Калина Андролова нападна във Фейсбук премиера в оставка Кирил

...
Журналистката Калина Андролова нападна във Фейсбук премиера в оставка Кирил
Коментари Харесай

Калина Андролова за Петков: Инфантил се упражнява да управлява държавата, използвайки всички механизми на детския си профил

Журналистката Калина Андролова атакува във Facebook премиера в оставка Кирил Петков, наричайки го инфантил и илюзионист:

Гледам проф. Николай Радулов по бТВ. Казва, че нямало случай по света, да се открие шпионска група в структурите на сигурността и даже да не се арестуват шпионите. Става дума за шпионската група в ДАНС, работила против дипломатическите ни връзки със Северна Македония, която Кирил Петков разгласи блестящо наскоро. Големият въпрос, който следва, е, въобще имало ли е такава шпионска група в ДАНС или още веднъж това беше пушилка от измислиците на Кирил Петков за ежедневна приложимост?! Илюзионистът Петков всеки ден изкача с нещо шокиращо, словесна шльокавица, с която цели да убеди аудиторията, че той не е некадърен, а че някой различен непрестанно му пречи. Руснаците, ГЕРБ, Движение за права и свободи, Волдемор, мафията, международното зло, Facebook, ПИК, шпионите, привнесената инфлация, Радев, Генчовска, Има Такъв Народ, Тошко Йорданов и прочие каквото се сетим. Примитивно, прекомерно примитивно, в случай че мога да преразказвам. Инфантил се упражнява да ръководи страната, употребявайки всички механизми на детския си профил - най-много лъжата, измислицата, фантазността и неоправдания персонален мит за себе си, основан му от бащата. Кирил в никакъв случай не може да си намерения, че не става, тъй като баща му го смята за талантлив. Такава ще бъде и акцията на Политическа партия, те са светлината, против която мафията се е съюзила. Всъщност ни прожектират свръх-елементарно фентъзи от най-ниска проба. Чудовищна патология на необразован митоман. Олигарсите, посолството и Радев, уличните революционери, тези дето изсипваха риби и домати, и хвърляха яйца по институциите, и всички съучастници, които ни натресоха това, апелирам, дано си поскубят косите малко и да се разкаят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР