Журналистката Ива Стоянова издаде сборник със стихове, който носи името ...

Журналистката Ива Стоянова издаде сборник със стихове, който носи името

Журналистката Ива Стоянова издаде стихосбирка

Журналистката Ива Стоянова издаде алманах със стихове, който носи името „ Благодаря! “ и към този момент е в комерсиалната мрежа.

„ Пиша от дете, боготворя поезията и се надявам това, което споделям със сърцето си да допира и вълнува. Вярвам, че човек би трябвало да бъде признателен и по тази причина заглавието на книгата е едно от моите стихотворения – Благодаря! “, сподели Ива Стоянова.

Стиховете в книгата са свързани с моменти и страсти, които са познати на всеки човек – обич, виновност, изменничество, благополучие, болежка, триумф. Авторката споделя, че книгата в действителност е нейната лирика за живота и се надява всеки четец да открие себе си и свои прекарвания в нея.„ Надявам се стиховете ми да дадат споделеност, опора и ентусиазъм на тези, които ги прочетат “, добавя Стоянова.

В началото на годината Ива Стоянова издаде друго първокласно лимитирано издание със заглавието „ Обичам те “. То беше отдадено на брачна половинка ѝ във връзка 50-годишния му празник.

„ Тази първа моя книга беше единствено за фамилията и приятелите ми. Не беше предопределена за продажба, само че пожъна огромен триумф и това ми даде кураж да споделя стиховете си с по-широка публика. Така се появи и новата ми стихосбирка “, описа Ива Стоянова.

Срещи с авторката за подпис и персонално показване на книгата „ Благодаря! “ в София ще стартират през празничния месец декември в книжарници Сиела.

Източник: az-jenata.bg
PromoMall.bg