Журналистката Биляна Гавазова разкри, че решението й да се оттегли

...
Журналистката Биляна Гавазова разкри, че решението й да се оттегли
Коментари Харесай

Биляна Гавазова скарана с баща си

Журналистката Биляна Гавазова разкри, че решението й да се отдръпна от дребния екран и да напусне екипа на Би Ти Ви след дълготраен стаж там й е навредило в персонален проект, написа Ретро. Тв звездата, която си потегли непринудено от стола на водещ на „ Тази заран “ преди тъкмо една година, не получила поддръжка за радикалното си решение от един от най-близките си хора – татко си, показа самата тя.

Преди да хвърли оставката си, Гавазова имала интервал от няколко месеца, в които узрявала за концепцията и опипвала почвата, допитвайки се до фамилията и приятелите си дали да рискува . Единствено татко й се противопоставил на желанието й да приключи кариерата си.

„ Той ми сподели, че съм родена за това, че това е моето място и моят път. Даже се скарахме. Аз го усетих като неподкрепа. Той доста мислеше за мен, да не направя неточност. И аз му споделих: „ Важно ли е за теб да съм щастлива и спокойна и да имам време за фамилията? Ако да, тогава това е моето решение “, откровеничи Биляна.

Година откакто към този момент не е на екран, журналистката има собствен частен бизнес. През есента тя основа рекламна и маркетинг организация, която се занимава с всевъзможни действия – снимане на реклами, правене на рекламни тактики, обществени медии, курсове за обществено говорене и сходни мероприятия.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР