Журналисти от Украинска правда откриха яхтата на бизнесмена Александър Ярославски

...
Журналисти от Украинска правда откриха яхтата на бизнесмена Александър Ярославски
Коментари Харесай

Яхтата на украински бизнесмен се оказа в Ница със... съпругата му

Журналисти от Украинска истина откриха яхтата на предприемача Александър Ярославски в Ница, която той даде обещание да продаде. Сега, явно, брачната половинка на предприемача я употребява.

Журналисти видяха покрай Ница 60-метровата яхта Kaiser Yaroslavsky на стойност 50 милиона $. В продължение на няколко дни публицисти идваха в град Антиб, покрай който Кайзер хвърли котва, с цел да видят пасажерите на яхтата.

С помощта на дрон на яхтата е видяна жена, сходна на брачната половинка на Ярославски Марина Светницкая. Журналистите означават, че на страницата си в Instagram Светницкая разгласява доста фотоси от яхтата Kaiser.
View this post on Instagram

Сега яхтата на Ярославски, съгласно публицисти, се носи край крайбрежията на остров Милос в Гърция.

Припомняме, на 3 март Ярославски разгласи, че ще продаде яхтата, с цел да възвърне Харков, опустошен от обстрела на съветските нашественици. Ярославски сподели, че неговата компания DCH отваря филантропична стратегия.

„ Скъпи поданици на Харков! DCH стартира филантропична стратегия за Харков. Първият принос за възобновяване на опустошения град ще бъдат парите от продажбата на моята яхта Kaiser “, се споделяше в известието.

Но... очевидно украинският предприемач е поразмислил...

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР