Журналисти и любители на кулинарните преживявания присъстваха на откриването на

...
Журналисти и любители на кулинарните преживявания присъстваха на откриването на
Коментари Харесай

Пролетта дойде в новата кухня на Звездев

Журналисти и фенове на кулинарните прекарвания участваха на откриването на най-новата и съвременна кухня в българския ефир. Те имаха опцията да гледат онлайн по какъв начин се подготвя едно пролетно ядене.

Иван Звездев сготви джуркана коприва с гъби, за която употребява екологично чисти артикули, набрани от самия него. Той сподели малко по малко магията на готвенето и потвърди, че в „ Кухнята на Звездев “ всичко се случва в действителност. „ Иван Звездев е неповторим и новата кухня е комплимент към феновете – да могат да се любуват на неговите умения още по-пълноценно “, съобщи шефът и програмен шеф на Канал 3 Ива Стоянова, която персонално участва на събитието.




Първото предаване в напълно обновеното студио беше излъчено минути след края на снимането му – в 14:30 часа по Канал 3. Сред специфичните посетители беше пловдивският дизайнер Антон Илиев, който е създател на всички неповторими костюми на Звездев. Присъстваха още сътрудниците от мебелна къща „ Ралица “ и управлението на „ Сапир “ за България. По думите на Ива Стоянова многочислената аудитория на предаването не стопира да се интересува от новите кулинарни хрумвания на водещия. За постигането на този резултат спомогнаха сътрудниците, които трансформираха напълно образа на кухнята.

„ Кухнята на Звездев “ гледаме в най-висока резолюция, а снимането с 4 камери го прави единственото по рода си кулинарно предаване в българския ефир. „ Канал 3 не стопира да влага съществени суми и интензивен труд, с цел да може да изненадва публиката и да печели от ден на ден и повече фенове “, акцентира Ива Стоянова.

Изцяло обновеното студио е дело на дългогодишния сътрудник на Иван Звездев – мебелна къща „ Ралица “, която даде най-хубавата кухня Scavolini от линията FAVILLA. Марката е знак на авторитет и доверие в над 50 страни по света. Италианските кухненските уреди SMEG внасят още жанр и великолепие и вършат готвенето още по-виртуозно, а ястията - ненадминати. „ Благодаря на сътрудниците, които ни предоставиха тази прелестна италианска кухня. Тя е гаранция за вкусни ясния “, безапелационен е Иван Звездев.

А най-после гостите имаха опцията да се убедят в качеството на джурканата коприва с гъби, която им бе сервирана персонално от Звездев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР