Журналистът Валери Найденов се върна към мутренските времена от 90-те

...
Журналистът Валери Найденов се върна към мутренските времена от 90-те
Коментари Харесай

Валери Найденов: Случаят със Семерджиев ми напомня борческите времена, когато големите бандити бяха свързани с полицията

Журналистът Валери Найденов се върна към мутренските времена от 90-те години до момента в който разяснява тежката злополука с Георги Семерджиев и разкритията, че той може да е имал полицейски чадър.

" Случаят с Георги Семерджиев ми припомня на борческите времена от 90 до 97 година, когато се оказа, че най-големите бандити са тясно свързани с полицията и са сътрудници на полицията. Имаше времена, когато министърът на вътрешните работи ходеше на събития и обществени мероприятия, стоеше до шефове на СИК -  популярните фигури, които бяха убити или взривени. Спомняме си случая " Белите брези ", 15-те войничета, които беше стреляно по камиона и те умряха. Знаменитият Карамански, който беше доста по-страшен от този Семерджиев. Той беше майтапчия, обаче си беше от борческите среди, беше забъркан, беше явно и помощник на полицията. Помня и когато в " Надежда " се говореше, че ужким трима иранци бяха простреляли двама служители на реда, които делили парите от кокаина. И вместо да ги арестуват, ги избиха. Единият дори даде изявление в " 24 часа " и сподели, че желае да го арестуват. Но отидоха в жилището и го гръмнаха по пижама. Избиваха ги. Не можеше да се каже къде е границата - къде е полицията, къде са бандитите. Този човек в този момент ми припомня на тези времена. Вероятно тогава това наше правосъдие се болести с един вирус и не знам по какъв начин може да се избави от този вирус ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР