Журналистът Сашо Диков, който беше натоварен със задачата да предостави

...
Журналистът Сашо Диков, който беше натоварен със задачата да предостави
Коментари Харесай

Сашо Диков ще връща акциите: Не мога така да ги мятам в пространството

Журналистът Сашо Диков, който беше претрупан със задачата да даде мажоритарния пакет от акции на Левски на министър-председателя Бойко Борисов, ще върне скъпите бумаги " оттова, откъдето ги е взел " - на представител на компанията на Васил Божков " НОВЕ Холдинг ".

" Нямам какво друго да върша, с изключение на да ги върна оттова, откъдето съм ги взел - от представителя на " НОВЕ Холдинг ". Нямам различен избор, откакто видяхте, че тук те не желаят даже да ги оставя проформа ", съобщи Диков.

" Трябва да попитам. Не мога по този начин да ги хвърлям в пространството. Няма да ги занеса на почитателите, тъй като не това е волята на Божков. Ако, след този процес на събитията, Васил Божков каже, че волята му е да ги занеса на почитателите, ще ги занеса. Правя нещо, което е наложително да се направи като първа стъпка за спасяването на Левски и нещото, което го желаят господин Кралев и господин Борисов - промяна на собствеността. Тази първа стъпка от страна на господин Божков е направена ", съобщи Диков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР