Журналистът от вестник Българска армия“, Димитър Илиев призова ръководството на

...
Журналистът от вестник Българска армия“, Димитър Илиев призова ръководството на
Коментари Харесай

Журналистът Димитър Илиев: Комисар Калоянов, за честта на пагона – подайте оставка! 


Журналистът от вестник „ Българска войска “, Димитър Илиев прикани управлението на ОДМВР-Бургас да подаде оставка, поради нелепата гибел на двамата служители на реда, които се пробваха да спрат рейс с мигранти, препречвайки му пътя с патрулката си. Ето какво написа Димитър Илиев:

ТВ публицистите и Министерство на вътрешните работи с нова скица за изнасяне на информация!?? Понеже служителите на реда няма по какъв начин да опишат в ефир какво се случва поради възбраната на прокуратурата, първо я описват на сякаш инцидентен очевидец, в тази ситуация някакъв треньор по волейбол, който по-късно излиза и пред бТВ и пред Нова и оповестява дейностите на Министерство на вътрешните работи от първо лице. В Одмвр-Бургас, спрете да си пазите кожените столове и заплатите, ами подайте оставка поради безумното самоубийство на двамата чиновници. Няма по какъв начин това да е регламентирано и няма по какъв начин това да е вярното деяние!!!
За да не е неразбираемо – навръх огромен пич като старши комисар Калоян Калоянов му приляга да го направи – поради достойнството на пагона и като почитание към двамата полицаи-герои!

Б.Р. Кой, по каква методология е инструктирал служителите на реда да се опитат да спрат рейс, който не стопира 25 км., като му препречат пътя с патрулката си – би трябвало да стане ясно. И който е издал заповедта би трябвало да понесе своята отговорност. Ако са работили без да пита, имат ли изобщо началници, които ги инструктират по какъв начин да работят в сходна обстановка?

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР