Журналистът Николай Бареков коментира в социалните мрежи казуса NEXO: Обяснявам

...
Журналистът Николай Бареков коментира в социалните мрежи казуса NEXO: Обяснявам
Коментари Харесай

Бареков: Драги мисирки, не всичко за NEXO e приключило 


Журналистът Николай Бареков разяснява в обществените мрежи проблема NEXO:
Обяснявам за мисирките от Нова, БТВ и Българска национална телевизия. Не, всичко за Nexo в Съединени американски щати не е завършило. Глобени са с 45 милиона Щатски долар с разширени наказания, тъй като са се признали за отговорни пред регулаторите. Сега следва да платят санкцията и да преустановят предлагането на криптобанкови услуги в Съединени американски щати. Това е първата стъпка с неотложен резултат.

А след това ТРЯБВА да върнат парите на клиентите си, които едва ли биха желали да държат падащи криптоактиви на непознато място и замразени на практика без да са доходоносни. Това е втората стъпка с НЕЗАБАВЕН резултат, с цел да се изчистят пред Съединени американски щати. Сигурно Nexo пичовете имат няколко милиарда $ на склад или в всякакви активи по Дубай и София.

Защото, в случай че не върнат парите на американските си инвеститори, следват съд до дупка и отново ФБР, и отново прокурори, и отново регулатори, този път и арести. “Вълкът от Уолстрийт ” го помните, нали, по какъв начин свърши? Колежката им Ружа Игнатова обра китайците и индийците, с цел да върне част от парите на американците и арабите и отново се покри, тъй като ФБР си търси всичко до цент с лихвите.

Ще продължат ли по нейните стъпки Тренчев и останалите фараони? Сигурно е, че няма изплъзване от тази скица по законен път. Драги мисирки, четете, мислете и питайте Тренчев и Nexo какъв брой пари дължат на американски инвеститори и по кое време ще ги върнат, откакто към този момент са изгонени от Съединени американски щати!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР