Журналистът Мартин Карбовски написа гневен текст по повод пътуването на

...
Журналистът Мартин Карбовски написа гневен текст по повод пътуването на
Коментари Харесай

Мартин Карбовски избесня, както никога досега! Пътуването на зам.министъра Росица Димитрова в Ню Йорк го влуди тотално и…

Журналистът Мартин Карбовски написа ядосан текст във връзка пътуването на зам.министъра Росица Димитрова в Ню Йорк, до момента в който майките стачкуват на палатков лагер в борбата им за повече грижа от страната към децата с увреждания. Ето какво съобщи Карбовски и съобщи Lentata.com.

“Заместник-министър е и е жена. Дава изявление в утринен блок. Докато приказва и се усмихва, водещият Хекимян се пресяга към нея под прожекторите, над масата и я зашлевява с опакото на ръката си, след това тежко сяда на стола си и се отпуска. Зрителите не са сигурни какво се е случило.

Може би се е случило това, което би трябвало. Когато властта става нагла, електоратът би трябвало да я удря. Навсякъде по света, някой в преразход на бюджетни средства незабавно, но незабавно се покайва, съжалява, връща пари, дава оставки и е разследван. Когато някой си прави екскурзия до интернационалните конгреси, до момента в който майки с деца седят на палатка пред Народното събрание – незабавно изчезва от политиката и отива в манастир. Дори да е почтен, даже да е измамен, даже да е Исус.”
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР