Журналистът Иван Бакалов публикува пост в социалните мрежи,придружен със снимки

...
Журналистът Иван Бакалов публикува пост в социалните мрежи,придружен със снимки
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Някой ще провери ли антиките в хотела на Маджо? 


Журналистът Иван Бакалов разгласява пост в обществените мрежи,придружен със фотоси от хотел, който съгласно него е на Младен Михалев-Маджо:

В хотел „ Хелена ризорт “ в Слънчев бряг, 5 звезди по българските стандарти, 360 лева на вечер двойна стая през юли-август, има непретенциозен музей от антики. Само за една такава делва елементарен иманяр влиза в пандиза. А тук има цели скулптури и каменни орнаменти, незнайно от кое място изкопани. Никой не ги закача, това е така наречен хотел на Маджо. Пред него има и рекламно пано на така наречен банка на Маджо – „ Интернешънъл асет банк “. Същата, която Рашков назова банката на СИК, от която са изтеглени 60 млн. в брой от компании за автомагистрала „ Хемус “.
Само за съпоставяне – на Пламен Бобоков откриха табло с 48 върхове на стрели, стоманени, от средновековието, подарени му и заради ниската им стойност (има такива хиляди), поставени в мазето. Заради това Гешев изиска конфискация на половината му имущество и 15 години затвор. Съдът го оправда.
Тук несъмнено ще оправдаят, в случай че стане скандал, че това са реплики. Да, но експерт ми сподели за делвите, че са достоверни. За каменните орнаменти – кой ще прави подправено парче от декорация? А фигурите добър ценител може да ги реши и по фотоси. А за какво не иде някой на място? Да създадат една комисия, да видят какви са тия антики за декорация на хотел?

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР