Журналистът Иван Бакалов направи интересен в коментар в социалната мрежа

...
Журналистът Иван Бакалов направи интересен в коментар в социалната мрежа
Коментари Харесай

Иван Бакалов за „самолетните вълнения” около Борисов: Себастиан Курц и като канцлер е летял с редовни полети

Журналистът Иван Бакалов направи забавен в коментар в обществената мрежа за „ самолетните безредици ” към Бойко Борисов.

Както е известно, хърватският вестник „ Ютарни лист “, който написа, че Борисов е дошъл в Загреб с държавния " Ербъс ", до момента в който някогашният австрийски канцлер Себастиан Курц е летял с цивилен полет в икономична класа.

„ Курц в този момент е никакъв, по тази причина е пътувал в икономична класа. ”,заяви Бойко Борисов от парламентарната естрада в отговор на въпрос на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за разточителното му пътешестване.

 

Ето какво написа по този мотив Иван Бакалов в персоналния си профил във фейсбук:

„ По самолетните безредици с премиера Борисов:
- Себастиан Курц и като канцлер е летял с постоянни полети, а освен с държавен аероплан.
- Когато Борисов стана министър председател не искаше да заплаща държавния Боинг, с който в този момент лети, тъй като беше поръчан от държавното управление на Станишев, това било разсипничество.
Тогава имаше един ТУ-154 за по-големи делегации, с какъвто се умъртви президентът на Полша, а президентът Първанов един път потегли за Латинска Америка с делегация и клакьори публицисти и се върнаха от средата на пътя поради щета.
- Пръв полетя с постоянен полет министър председателят Симеон, за Щатите. Тогава четох саркастичен коментар, че българският министър председател във Виена на прехвърляне го били претърсвали като апаш (беше след 9/11) какъвто в действителност си бил. ”

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР