Журналистът и водещ на най-новия телевизионен проект в българския ефир

...
Журналистът и водещ на най-новия телевизионен проект в българския ефир
Коментари Харесай

Валери Симеонов се нахвърли настървено на Байрактаров! Причината – журналистът го разобличи по безспорен начин в мръсна схема!

Журналистът и водещ на най-новия ефирен план в българския ефир Димитър Байрактаров сподели в пилотния брой на предаването същинското лице на вицепремиера Валери Симеонов.

По време на жив ефир тази заран беше излъчено следствие, наречено „ Фалшив герой”. Изнесените по време на репортажа обстоятелства и условия, както и показаните документи, по неоспорим метод разобличават Симеонов в мръсна скица.

Оказва се, че тъкмо този, който гръмко претендира, че законът би трябвало да бъде идентичен за всички, го нарушава.

Вместо да съблюдава наредбите и да отстрани нелегално издигнатия от компанията му „ СКАТ ООД” обект, той освен, че не го е премахнал, а го е достроил.

С това свое деяние вицепремиерът ясно и изрично показва, че законът се ползва всички елементарни хора, само че не и за хората, които заемат висши държавни длъжности, както е в неговия случай.

Във всяка естествена страна сходно деяние би следвало да докара до незабавната оставка на вицепремиера, само че BNews ще си разреши да даде предварителна прогноза – надали тази орис ще сполети подправения воин на народа Валери Симеонов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР