Журналист от немския вестник Tageszeitung след отминалото Световно първенство по

...
Журналист от немския вестник Tageszeitung след отминалото Световно първенство по
Коментари Харесай

Немски журналист се върна от Световното поразен, че "руснаците също са хора, а не зло"

Журналист от немския вестник Tageszeitung след отминалото Световно състезание по футбол е откровено изумен, че " руснаците също са хора ". " Руснаците и рускините също са хора ", написа създателят на публикацията Андреас Рютенауер.

Той с изненада разкрил за себе си, че руснаците също " могат да се веселят, те са любопитни, радват се на триумфите на своите национали и въобще са много приятни хора ".

" Кой можеше да си го намерения? Струва ми се никой ", отбелязва журналистът без да изяснява на какво съображение прави този извод. По неговите думи, всички считали, че " в тази страна би трябвало да живее злото ", само че светът станал по-щастлив, когато схванал, че това не е по този начин.

Андреас написа още, че доста западни пътешественици, били прелестно сюрпризирани от актуалната Русия, защото си я представяли " по-съветска ". Оказало се обаче, че " туристите били радостни, че във всички градове мобилните мрежи работели добре и че на никой не се налагало да търси къде да влезе в интернет ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР