Журито на Effie Awards България беше обявено от организатора на

...
Журито на Effie Awards България беше обявено от организатора на
Коментари Харесай

EFFIE AWARDS България обяви журито за 2021 година |

Журито на Effie Awards България беше оповестено от уредника на състезанието - Българската асоциация на информационните организации . Подбран състав от седемнадесет маркетингови експерти с потвърден опит и професионализъм, представители на информационни организации, рекламодатели, медии, организации за пазарни проучвания и самостоятелен съветник ще правят оценка най-ефективните маркетингови връзки, основани за и осъществени в България в интервала 01.01.2020 – 30.09.2021 година

Наградите Effie са световен конгрес с задача да водят, въодушевяват и награждават маркетинговата успеваемост и експертите зад най-ефективните практики. Наградите са отворени за всички организации, рекламодатели и търговски марки, които желаят да бъдат приети за най-ефективните си маркетингови старания, които са се отличили и са постигнали действителни, измерими резултати.

Журито се управлява от строго избрани критерии за оценяване на успеваемостта на акцията и слага четири обособени оценки, анализирайки съответни детайли на поръчката: Пазарна среда, провокации и цели; Инсайт и стратегическа идея; Реализация на концепцията, Резултати.

Членовете на журито на Effie България 2021 са:

Весела Апостолова - Изпълнителен шеф, Publicis Groupe Bulgaria
Веселин Димитров - Редакционен шеф, Forbes България
Гергана Иванова - Управляващ сътрудник, The Smarts
Грета Колева - Управляващ шеф, Graffiti BBDO и Proximity Sofia
Десислава Проева - Директор „ Продажби “, bTV Media Group
Диана Симеонова - Директор „ Маркетингови връзки “, Vivacom
Елена Колева - Изследователски шеф, организация Pragmatica
Иван Киров - Творчески шеф, McCann Sofia
Иво Алтънов - Управляващ шеф, Noble Graphics
Красимира Василева - Sales, Marketing and PR Director, NOVА BROADCASTING GROUP
Мария Тойчева - Strategy Leader STORiO, STORiO: Content Marketing Studio
Мартин Димитров - Основател/Творчески шеф, Nitram
Марчела Абрашева - Регионален ръководещ шеф Kantar за Югоизточна Европа, KANTAR
Петя Стоянова - Strategic Marketing Expert. Managing partner Quadra Digital
Силвия Костова - Началник ръководство „ Корпоративни връзки и
маркетинг “, Пощенска банка
Светлана Димитрова - Frontline Activation Senior Brand Manager,
The Coca-Cola Company
Юлиан Добрев - Създател и шеф проучвания, BluePoint - Research and Consulting

Представяне на специалистите в журито на състезанието е оповестено на.

В четиринадесетото издание на Effie България ще бъдат избрани най-ефективните маркетингови връзки в три специфични и пет секторни. Новите категории в състезанието, в които журито ще чака да види ослепително показване на съответна бизнес обстановка или предизвикателство, са „ Положителна смяна “ и „ Малък бюджет “.

Конкурсът е отворен за присъединяване до 9 ноември 2021 година

Подробна информация за разпоредбите, периодите, таксите и документи за присъединяване в Effie България 2021 е оповестена на уеб страницата на състезанието.

Наградите Effie България 2021 се организират с изключителната поддръжка на bTV Media Group - платинен спонсор, Coca-Cola Bulgaria и Vivacom – златни спонсори.

През 2021 година събитието се осъществя взаимно с организация Noble Graphics.

Предстоят още доста вести към Еffie Awards България 2021 – следете и.

Effie награждава най-ефективните маркетингови връзки – концепциите, които работят.

За EFFIE AWARDS

Effie е интернационално одобрен стандарт за сполучливо комуникиран бранд. Повече от 50 години премиите се радват на самопризнание по едно и също време измежду рекламодатели и рекламни организации. Като световен знак на сполучлива маркетингова връзка, Effie концентрира вниманието върху най-ефективните хрумвания и предизвиква диалог сред клиент и организация по отношение на методите за основаване на работеща реклама.

В наши дни над 50 страни по света провеждат свои лични национални състезания по лиценз на Effie Worldwide Inc., а информационните акции, обхващащи континента, се състезават за премиите Effie Asia Pacific, Effie Europe, Effie Latin America, Effie Middle East, Effie North America и Global Effie.

Effie Awards България се провеждат от Българската асоциация на информационните организации (БАКА). Конкурсът покрива всички информационни канали на българския пазар, с цел да отличи тези акции и маркетинговите практики, които са потвърдили оптималната успеваемост по измерими критерии.

Инициативите на Effie включват Effie Index, ранглиста на най-ефективните компании и търговски марки по целия свят, и Базата данни с спечелили на Effie.
За повече информация посетете effie.org и effiebulgaria.org. Следвайте @effieawards в Twitter за вести по отношение на стратегиите Effie.

Effie е записана марка на Effie Worldwide, Inc. и се употребява с лиценз от БАКА. Всички права са непокътнати.

За Българската асоциация на информационните организации

Българската асоциация на информационните организации (БАКА) е основана през 1995 година като самостоятелна, доброволна социална организация. Българската асоциация на информационните организации е основана като браншова организация, с цел да способства за одобряването на рекламната активност като значима и неотменна сфера в модерната пазарната стопанска система, за одобряване на позитивния имидж на рекламата измежду необятната общност и за просторно информиране на обществото във връзка с цялостната информационна тактика и политика на организацията и нейните членове.

Основните цели на Българската асоциация на информационните организации са: да развива и утвърждава високи професионални стандарти и професионална нравственос измежду членовете си без изключение, да пази професионалните ползи на членовете си пред обществеността, държавни и публични органи и други юридически лица, да се включи в интернационалния продан на информация сред асоциации и други организации със сходни цели и задания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР