Joker: Folie à Deux, продължението на психологическия трилър Жокера (2019 ...

Joker: Folie à Deux, продължението на психологическия трилър Жокера (2019

Жокера 2 идва през октомври 2024 г.

Joker: Folie à Deux, продължението на психологическия трилър " Жокера " (2019 г.), към този момент има премиерна дата.

Филмът ще се появи по екраните на 4 октомври 2024 година - тъкмо пет години след оригинала.

В основната роля се завръща Хоакин Финикс, който този път ще получи 20 милиона $ за присъединяване си във кино лентата.

Продължението на " Жокера " още веднъж ще бъде дело на режисьора и сценарист Тод Филипс. Първият филм беше плануван като независима история, само че огромният му финансов триумф, дружно с горещия банкет измежду рецензията, направиха продължението неизбежно.

Филмът изкара над 1 милиарда $ в международния боксофис и беше номиниран за 11 награди " Оскар ", от които завоюва две - за музика и за основна мъжка роля (Филипс).

Слуховете все още са, че в " Жокера 2 " ще забележим версия на Харли Куин - някогашната психиатърка на Жокера, която се влюбва в него и се отдава на живот, изпълнен с закононарушения. Медии в сферата на киноиндустрията оповестяват, че има късмет в ролята да влезе Лейди Гага.

Харли Куин към този момент се е появявала няколко пъти на огромен екран, изиграна от Марго Роби. Тук обаче ще бъде показана друга версия на персонажа, така като " Жокера " се развива в друга галактика от филмите с Роби и даже от тези за Батман с Робърт Патинсън.

Новината за премиерната дата на " Жокера 2 " идва малко откакто стана ясно, че филмовото студио Warner Bros. се отхвърля от към този момент снимания и съвсем приключен филм Batgirl. Той няма да бъде популяризиран нито на огромен екран, нито в стрийминг платформата HBO Max.

Според изданието " Дедлайн " част от решението е желанието на новото управление на обединената компания Warner Bros. Discovery да направи филмите по комикси на DC заслужен съперник на филмовата галактика на Marvel, продуцирана от Disney.

Проблем с Batgirl е било и това по какъв начин е обърквал времевата линия из филмите на DC преди премиерата на различен филм, който сигурно ще се заиграе с тематиката за мултивселена - " Светкавицата ". Неговата премиера е планувана за 23 юли 2023 година

Източник: webcafe.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg