Животът отново става радостен за Сандра Паули, когато тя, след

...
Животът отново става радостен за Сандра Паули, когато тя, след
Коментари Харесай

Нормализиране на живота: В германския град Тюбинген се правят хиляди тестове

Животът още веднъж става щастлив за Сандра Паули, когато тя, след месеци, съумява още веднъж да отвори магазина си за украси, намиращ се на няколко крачки от пазара на Тюбинген, град в Южна Германия.

Докато в Германия тече спор за по-строги ограничения за преодоляване на третата вълна на пандемията, обстановката в този академични град, ситуиран на брега на река Некар, е друга: жителите му от 15 дни се хранят по терасите на заведенията, пазарят във всички търговски обекти и вървят на кино и спектакъл, като показват негативен тест за ковид.

" Очите на клиентите светят, когато влизат, най-сетне още веднъж малко естествен живот ", споделя пред Франс прес Паули, която е " доста радостна ".

Този модел на " Tagesticket " ( " дневен билет " ), даван от градските управляващи при представянето на негативен тест съгласно Паули е " единствената алтернатива да живеем с ковид и да посрещаме клиенти ".

" В противоположен случай, центровете на градовете и комерсиалните обекти ще умрат " макар държавните помощи, отпускани в поддръжка на " несъществените " магазини, които от средата на декември са затворени в цяла Германия, макар че от началото на този месец имаше известно намаляване.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР