Животът ни директно зависи от здравето на сърцето. Човек може

...
Животът ни директно зависи от здравето на сърцето. Човек може
Коментари Харесай

Как да разберете дали сърцето ви е здраво за 30 секунди

Животът ни непосредствено зависи от здравето на сърцето. Човек може даже да не осъзнава, че има проблеми с този орган. Как да ревизирате положението му, отделяйки единствено 30 секунди от времето си?

За да сте сигурни, че всичко е наред със сърцето ви, би трябвало да извършите няколко елементарни стъпки. Проверката лишава не повече от 30 секунди.

Първа стъпка

Налейте доста студена вода в огромен съд. Купата би трябвало да е огромна, тъй че двете ръце да се поберат.

За по-точен резултат сложете лед.

Неочаквана причина за развиването на рак, диабет и деменция

Втора стъпка
 Направете това в огромните жеги, с цел да предпазите здравето си Направете това в огромните жеги, с цел да предпазите здравето си
Най-добрата предварителна защита против прилошаването в жегите е да си останем у дома, споделят експерти. Но някои са принудени да работят и в екст...

Поставете ръцете си във вода с кубчета лед за тъкмо 30 секунди. Това ще ви помогне да научите по какъв начин кръвта ви ще реагира при контакт със студа.

Можете да получите два резултата.

Пръстите ви са станали червени. Ако е по този начин, тогава можете да се радвате. Зачервяването на ръцете значи, че нямате проблеми с кръвообращението и със сърцето.

Пръстите стават бледи или синкави. В този случай имате проблеми с кръвоносната система и кръвообращението. Това се дължи на ниските равнища на О2 в алените кръвни кафези или заради проблеми с притока на О2 в тялото. Сърцето също страда.

Ако пръстите ви станат сини, масажирайте ръцете си. Във всеки случай е по-добре да се консултирате с доктор, с цел да предотвратите развиването на съществено сърдечно заболяване.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР