Животът на Джорджина Родригес са светски събития, скъпи дрехи, яхти,

...
Животът на Джорджина Родригес са светски събития, скъпи дрехи, яхти,
Коментари Харесай

Гаджето на Роналдо се възгордя, не общува с роднините си 


Животът на Джорджина Родригес са всемирски събития, скъпи облекла, яхти, екзотични дестинации. Но да бъдеш половинка на една от най-големите футболни звезди в света Кристиано Роналдо, носи своите плюсове и минуси.

И в случай че магнетичната испанка постоянно се старае да наподобява добре, а фамилията й да показва хармонични връзки, духовете от предишното не спят. Нейният чичо Хесус разкри, че тя пробва да не поддържа никакви връзки със фамилията си!

„Тя може би се срами от нас и си мисли, че е по-добра, тъй като ние не живеем първокласния й живот. Не съм я молил за нищо. Звъняла ми е един път или два пъти, откакто разбрах, че се среща с Роналдо. Едно време аз се грижих за нея и сестра си, купувах им облекла, плащах сметки за електричество и вода. Правех всичко! Джорджина живееше с мен по време на тийнейджърските си години, до момента в който не изпратиха брат ми назад в Аржентина“, споделя Хесус.

Той е брат на бащата на брюнетката – Хорхе, който е изпратен в пандиза точно на нейния пети рожден ден поради трафик на кокаин. След навършване на пълноправие Джорджина първо работи в Лондон като балерина, а по-късно се връща в Испания, където ориста я среща с Кристиано Роналдо в магазин за облекла, в който работи.

Двамата са дружно от 2016 година Тя се грижи за децата на футболиста на „Манчестър Юнайтед“ от сурогатни майки – Кристиано-младши, Ева и Матео. Двамата имат и общо дете – Алана-Мартина, а сега чакат близнаци.

През 2019 година бащата на Джорджина умря. Чичо й твърди, че тя е престанала да контактува със фамилията след раждането на щерка й през 2017 година

„Даже не ни сподели, когато Хорхе умря. Не знам за какво не ни се обади. Опитах се да й звънна. Писах на Кристиано във „Фейсбук“. Казах му: „Жена ти е най-лошото създание на света. Пиши ми, с цел да ти разкажа“

Неговата брачна половинка Линда също не е добре настроена към Джорджина. „Спря да звъни на чичо си и баба си, когато роди. Опитах се да й се обадя, само че си беше сменила номера. Нека всички схванат каква безсрамница е“ , прибавя тя.

От профила на Джорджина в „Инстаграм“ е ясно, че тя е близка със сестра си Ивана, само че не споделя изявления с други членове на фамилията си. Състоянието на брюнетката се прави оценка на над 10 млн. $, а огромни компании постоянно я наемат за реклама на техните артикули, осведоми bTV.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР