Животът на 27-годишния Симеон Янакиев от Димитровград и близките му

...
Животът на 27-годишния Симеон Янакиев от Димитровград и близките му
Коментари Харесай

Да помогнем на Симеон за спешна операция!

Животът на 27-годишния Симеон Янакиев от Димитровград и околните му се прекатурва преди 5 месеца. След като две години се оплаква постоянно от главоболие, посещава разнообразни лекари поради него, прави магнитно-резонансна томография, която установи доста рядко, тежко и прогресиращо заболяване – солидна Syringomyelie C0-Th11 и Syringobulbie, за което в България няма клинична пътека. 
Тази болест заплашва живота му и без лекуване, без вашата помощ... не желая да мисля какъв би бил финалът. Синът ми е млад, прелестен и заслужен мъж, който заслужава да живее! А положението му непрестанно се утежнява, споделя майка му Маргарита Михайлова. 
Вече 5 месеца фамилията чака отговор от НЗОК за лекуване в чужбина, само че подобен към момента не е дошъл, споделя тя. В последните два месеца обаче, положението на Симеон бързо и внезапно се утежнява и на 3 април посещават проф. Клекамп в Християнската болница на гр. Квакенбрюк, Германия. Професорът е безапелационен, че младият мъж незабавно се нуждае от животоспасяваща в тази ситуация интервенция, която би трябвало да бъде направена най-късно след месец. Стойността й е 20 000 евро. До 2-3 месеца след нея и още една, на стойност 30 000 евро, която ще бъде направена в Международния Институт по Неврология (INI Hannover) в Хановер, Германия, от доцент доктор Венелин Герганов. 
Семейството на Симеон не разполага с тези средства. Единственият му късмет за живот е да съберат парите благодарение на положителни хора. Затова започват дарителска акция, която във Facebook е с мотото „ Да помогнем на Симеон “ . Регистрирана е и в най-голямата онлайн дарителска платформа в България  HelpKarma Foundation , където към този момент са набрани над 1000 евро. 
Моля Ви, помогнете ни да съберем тази непостижима сума! Операциите са извънредно незабавни и без помощ няма да успеем! Всеки лев и шерване са от голяма важност и авансово благодарим на всички, които ще откликнат, споделя майка му Маргарита.  
Начините за подаяние са: 
Дарителска банкова сметка: 
IBAN: BG82STSA93000025145185 
BIC: STSABGSF 
Банка ДСК ЕАД 
Pay Pal account: [email protected] 
Epay: Клиентски номер (КИН): 0391039638 
https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-simeon-60 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР