Животът е комбинация от магия и паста, смята знаменитият италиански

...
Животът е комбинация от магия и паста, смята знаменитият италиански
Коментари Харесай

В Seni Bar&Dinner всеки ден е празник

Животът е композиция от магия и паста, счита популярният италиански кинорежисьор Федерико Фелини. На тази апетитна максима залагат и двата ресторанта Seni Bar&Dinner - на ул. " Вечерница " 1 в " Смирненски " и на " Скопие " 1 в " Кючук Париж ", които ще ви посрещнат с 10 невероятни оферти за талиатели. Ароматните ястия са приготвени по всевъзможни предписания - с пилешко филе, бекон, риба звук. Помислено е и за вегетарианците - има и паста със сирене, кашкавал и пресни гъби, като всичко е направено с качествени италиански артикули. Тройно повече пък са предложенията за вкусното прелъщение за дребни и огромни - пиците. Хрупкави и съвършено изпечени, мъчно може да устоите на аромата им. А с изключение на да се озовете в страната на пиниите и кипарисите, може да отскочите и до морето с невероятните рибни специалитети.



Философията на Seni Bar&Dinner е, че всеки ден е празник. И вие може да внесете в всекидневието си свежи нотки, отбивайки се в уютните градини на двете заведения от веригата. Приятните маси със зеленина и китните цветя ще допринесат за душевния ви комфорт. И както в заведенията за хранене в Италия посрещат всеки клиент като безценен и дълго чакан посетител, по този начин и в Seni Bar&Dinner ще ви приветстват с усмивка, положително обслужване и съблазнително вкусна храна. Освен това непрестанно се оферират нови вкусотии отвън нормалното меню.

Екипът на Seni Bar&Dinner е с голям опит - тази година ресторантът на " Вечерница " 1 в " Смирненски " ще означи 10-ия си празник. Той отваря порти през лятото на 2011 година с концепцията, че ще дава на посетителите си най-хубавите кулинарни сезонни оферти. С годините качеството на храната и обслужването се прави оценка високо от клиентите и от 2017-а заведението работи целогодишно. Мисията на Seni Bar&Dinner е да предложи свежа храна и да сътвори най-приятното място за превозване на свободното време. Доказателство за качеството на работата на екипа е доверието, което клиентите гласоподават при организирането на персонални събития, бизнес срещи и шерването на време със фамилията.


А за тези от вас, които избират да похапнат вкусно вкъщи, само че нямат задоволително време за готвене, Seni Bar&Dinner предлага доставка до у дома на салати, предястия, съществени, пици, пасти и питиета. Достатъчно е да наберете 0897 055 053 или да влезете в уеб страницата www.delivery.seni-food.com и кулинарното обилие, предлагано от ресторанта, ще пристигна до вратата ви. А от заведението подсигуряват, че не вършат безусловно никакъв компромис с качеството, усета и сигурността на подготвяне на храната. И както споделя Оскар Уайлд, след една хубава вечеря човек може да елементарни на всеки, даже на личните си родственици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР