Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!Николай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката

Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!Николай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката ...

Николета в тройка с Ники и Валери.


Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!

Николай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, ... към профила и Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в ... към профила може и да не са чували за крилатата фраза на Уилям Шекспир, но в своето щастие са намерили място дори за бившия мъж на палавата плеймейтка - Валери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на ... към профила .

Ники М. и красавицата се радват на възродената кариера на вратаря в Кипър, а Валери, от когото Ни Ло има дете, най-вероятно ще продължи кариерата си в местния "Анортозис".

Михайлов и половинката му са решили да посрещнат Божинов като стар приятел, а не като съперник в тежки любовни битки, пише в.  "България Днес".

Влюбените подготвят специална вечеря за Валери, на която ще бъдат изчистени всички недоразумения, ако изобщо са останали такива. Това разкрива източник, близък до всеки един от участниците в най-популярната БГ тройка.

Освен това Михайлов ще съдейства на бившия си съотборник в националния отбор за бързата му адаптация в страната в новото първенство.

Ники М. също е отскоро в Кипър, но вече е проучил най-добрите места за почивка, пазаруване и храна.

Вратарят пази в "Омония", клуб от столицата Никозия. Божинов е спряган за "Анортозис", който играе мачовете си във Фамагуста. Разстоянието между двата града е 60 километра, което с кола се взима за около час.

Така двамата баджанаци и фаталната Николета ще могат да поддържат близка връзка.

Източник: novini.bg