Живеем в свят, ръководен от технологиите, затова често прекарваме дните

...
Живеем в свят, ръководен от технологиите, затова често прекарваме дните
Коментари Харесай

Гъска спаси кученце от замръзване, като го затопли под крилете си

Живеем в свят, управителен от технологиите, по тази причина постоянно прекарваме дните си в офиса, без физически да се постанова да се виждаме или да беседваме с различен човек. Всички наши цифрови устройства, джаджи и интернет улесняват връзката ни, тъй че можем да работим и да си поръчаме храната, кафето и всичко останало, което ни би трябвало, без да излизаме от стаята.
Технологията не е по своята същина неприятна, само че ни направи изолирани и разграничени . Понякога забравяме смисъла на добротата и помощта, които носят огромно благополучие в живота. Най-бързият метод да изпитате наслада е като служите на другите.

Една остаряла китайска сентенция гласи:

„ Ако желаете благополучие за един час, поспете. Ако желаете благополучие за един ден, отидете на лов на риба. Ако желаете благополучие за една година, наследете цяло положение. Ако желаете благополучие за цялостен живот, помогнете на някого. "

Животните в никакъв случай не не помнят да си оказват помощ и да облекчат сложния живот в животинското царство . Със сигурност към този момент сте чували някои истории за животните, които избавят приятелите си и си оказват помощ взаимно.

Тази фотография на гъска, загряваща треперещото кученце с крилете си, са различен образец за това. Гъската употребява човката си, с цел да успокои сладкото кученце, а и да подсигурява, че то спи умерено под топлите ѝ криле.-->

Някои животни са изключително отзивчиви и елементарно откриват връзки с животни от различен тип. Това, което отличава другарството от оцеляването е, че животните нямат друга изгода от тези връзки, с изключение на да имат компания на другото животно.

Кучетата са добре известни като послушни и общителни същества, които могат да се сприятелят с съвсем всяко друго животно.

По сходен метод множеството гъски са другарски настроени, а някои могат да се обвържат с вас  като куче, да ви следват в близост, да следят всичко, което вършиме, и да ви дават " гъши обятия ".

Затова не трябва да сме толкоз сюрпризирани от това дуо!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР