Жив съм. За трети път ме погребват. Зложелатели ме вкарват

...
Жив съм. За трети път ме погребват. Зложелатели ме вкарват
Коментари Харесай

Хисарският поп възкръсна и обяви пред БЛИЦ: Не съм умрял, пиша песен за внука на Бойко Борисов

Жив съм. За трети път ме погребват. Зложелатели ме вкарват в гроба, тормозят околните ми и почитателите ми. Те звънят на мен, на жена ми Мария и се чудят какво става. Това показа пред кореспондент на БЛИЦ легендата на поп-фолка Димитър Андонов-Хисарския поп. " Не знам кой пуска тези простотии, само че е непоносимо. Иначе съм добре, всеки ден работя по 5-6 часа. Пиша текстове, музика, протоколирам песни. Ходя по участия. Много хора си приписват името Хисарския поп, на мой тил да натрупат дивиденти. Напоследък върша доста песни за деца, 16 направих. И за зрелостници творих песни.

Сега се поканвам да посветя една на внучето на Бойко Борисов, на дребния Бойко и дa му я пратя в Министерски съвет, да се радва индивидът. Иначе написах ария за внучката на Христо Стоичков и я пратих в Маями. Те там живеят. Сигурно са се зарадвали, ние с него сме другари ", добави още той.

Изпълнителят сподели още, че е добре, няма проблеми и помоли никой от феновете му да не има вяра на такива черни и грозни клюки.

Цялото изявление с Андонов очаквайте в идващия брой на вестник „ ШОУ”.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР