Жителката на Венецуела Вероника Гарсия погуби себе си и цялото

...
Жителката на Венецуела Вероника Гарсия погуби себе си и цялото
Коментари Харесай

Жена скри, че се е заразила с коронавирус и погуби цялото си семейство

 Жителката на Венецуела Вероника Гарсия погуби себе си и цялото си семейство, откакто скри от тях, че е положителна на новия ковид, защото я била боязън да признае, че е се е заразила с коронавирусната зараза. Безотговорното ѝ решение е коствало с изключение на нейния живот, по този начин и животите на брачна половинка ѝ на 33 година и на трите им деца – момиче на 17 година и две близначета на 4 година

Всичко почнало, когато дамата се почувствала зле и отишла да си направи PCR тест в градчето Тачира. Пробата ѝ излязла позитивна, само че тя декларирала на мъжа си, че не е инфектирана, а просто я хванало " малко по-тежък грип ".

Седмица по-късно положението на брачна половинка ѝ и децата се влошило и те също си създали PCR, който обаче излязъл негативен. Същевременно здравето на Гарсия се влошило дотам, че тя била неотложно приета в болница. Семейството ѝ след това било подложено на втори тест за ковид, който към този момент излязъл позитивен, осведоми онлайн порталът 20minutos.

Така се стига до датата 18 януари, когато дамата издъхва първа, а на идващия ден почива и брачният партньор ѝ. Трите им деца също не съумяват да преборят инфекцията и умират на 27 януари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР