Жителка на канадската провинция Онтарио се научила да използва iPhone

...
Жителка на канадската провинция Онтарио се научила да използва iPhone
Коментари Харесай

Пенсионерката се научи да използва iPhone и се случи нещо удивително

Жителка на канадската провинция Онтарио се научила да употребява iPhone и свалила 25 кг. 73-годишната пенсионерка Джоан Макдоналд признава, че е натрупала килограмите, когато тя и брачният партньор й са имали под напрежение интервал в връзките. Наред със затлъстяването тя имала и здравословни проблеми. Жената страдала от висок холестерол, високо кръвно и напредващ артрит, оповестява "Мирър ".

Нейната 48-годишна щерка Мишел, която е фен на спорта, поканила майка си да се включи в годишната стратегия за промяна на тялото.



„ Бях доста обезпокоена, тъй като цялата информация беше онлайн “, спомня си Джоан. - Трябваше да купя iPhone и да се занимавам всички приложения. Понякога не можех да схвана нещо и плаках. Бях подготвен да се откажа от всичко, само че за благополучие съм демонски упорита “.



„ Дъщеря ми и шурей ми ми обясняваха още веднъж и още веднъж по какъв начин да употребявам телефона “, споделя тя. „ Честно казано, оказа помощ ми, че не бързах и разбирах всичко последователно. “



През 2017 година канадката почнала да тренира четири пъти седмично и напълно трансформирала храненето си. Мишел основала също по този начин на майка си акаунт в Instagram, където можела да споделя резултатите си.



Впоследствие Джоан отслабва с 25 кг и отхвърля всички медикаменти. „ Това спортно "пътешествие " безспорно усъвършенства живота ми, за което съм доста признателна “, декларира канадката. - Сега се усещам доста по-добре, постоянно получавам похвали от младежи. Разбира се, това покачва самочувствието ми “.

Превод и редакция: БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР