Жителите на пловдивското село ще излязат на голям в началото

...
Жителите на пловдивското село ще излязат на голям в началото
Коментари Харесай

Брестовица излиза на протест в началото на февруари заради главен архитект

Жителите на пловдивското село ще излязат на огромен при започване на февруари, в случай че до края на този месец основният на Община Родопи Атанас Недевски не бъде освободен от служба. Това предизвести ръководителят на Сдружение " Живот за Брестовица " Любомир Томов.

Според него и жителите на селото Недевски е отговорен за казуса с мангана във водата на като е разрешил разширението параметрите на издигнатата край селото частна Малка водно електрическа централа, изяснява " Марица ".
свързани новини3256на 02.10.2021
Междувременно стана ясно, че притежателят на сегашната централа е възнамерявал да построи втора такава наоколо, само че желанията му били спрени от министерствата в София.

“Готови са новите водоизточници, за които страната отпусна средства, с цел да бъде захранено селото с чиста питейна вода. Те се намират покрай село Йоаким Груево, следва Община Родопи да ги съобщи на ВиК за употреба и те да бъдат свързани към тръбопровода на селото, както и подложен филтър “, изясни Томов.

" Новото управление на ВиК знае какво прави и си схваща от работата ", изясни Томов. Той чака до март по остарелия водопровод да потече вода от новите водоизточници.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР