Жителите на квартал в германската федерална столица Берлин от известно

...
Жителите на квартал в германската федерална столица Берлин от известно
Коментари Харесай

Лисица със страст към модата краде обувки в Берлин

Жителите на квартал в немската федерална столица Берлин от известно време се оплакват от това, че някой краде обувк и. За всеобщо учудване се откри, че крадецът е лисица, явно със пристрастеност към модата и обувките в частност, писа " Дойче веле ".

Повече от 100 обувки изчезнали в последно време от домовете на поданици на берлинския югозападен квартал Целендорф. Местните установявали, че им липсват всевъзможни патъци - от сандали и домашни пантофи, до спортни или култивиран обувки , нормално оставяни пред входната врата. Крадецът бил оголен с помощта на локалния гражданин Кристиан Майер.

— petra sovdat (@petrasovdat)

След като маратонките му за бягане изчезнали, той разгласил известие в локалната онлайн платформа за дребни разгласи Nebenan.de, писа берлинският в. " Тагесшпигел ". Така научил, че не е единственият, останал без обувки в квартала. Скоро Майер забелязал лисица да притичва през бунище в покрайнината, захапала чифт сини дамски обувки. Проследил я и разкрил къде лисицата била струпала много обувки. Той не разкрил своите, само че трима негови съседи сполучливо си върнали отмъкнатите обувки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР