Жителите и гостите на Велико Търново отново ще има възможност

...
Жителите и гостите на Велико Търново отново ще има възможност
Коментари Харесай

Хитовият мюзикъл „Котки“ за втори път на търновска сцена

Жителите и гостите на Велико Търново още веднъж ще има опция да гледа мюзикъла „ Котки “, подложен от варненската Държавната опера. Големият шлагер на гениалния Андрю Лойд Уебър по стихове на Т. С.Елиът, идва за повторно на търновска сцена.

Спектакълът ще се играе на 29 септември от 19 часа в ДКС „ Васил Левски ”. Големият интерес към постановката, взела участие това лято в оперния фестивал „ Сцена на вековете “ е причина за повторното посещение в остарялата столица на „ Котки “, осведомят от Държавна опера Варна.

Билети за мюзикъла могат да се закупят от Двореца на културата и спорта, от Туристическия информативен център на ул. „ Христо Ботев “ 5, както и от касата на ул. Асен Златаров № 5. Цената е от 10 до 20 лв..

„ Котки “ на варненската държавна опера е с режисьор проф. Светозар Донев, хореограф-постановчик Анна Донева, диригент Страцимир Павлов. В основните функции търновската аудитория ще гледа- Бай Двузаконие – Людмил Петров, Манкъстрап – Пламен Долапчиев, Ръм Тъм Таг – Нейчо Петров – Реджи, Деметра – Сребрина Соколова, Бомбалурина – Филипа Руженова, Гризабела – Вяра Железова

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР