Жители на столичния квартал Толстой твърдят, че са подложени на

...
Жители на столичния квартал Толстой твърдят, че са подложени на
Коментари Харесай

Жители на столичния квартал "Толстой" са подложени на системен тормоз от страна на техен съсед

Жители на столичния квартал " Толстой " настояват, че са подложени на систематичен тормоз от страна на техен комшия. По думите им, мъжът дупчел гумите на колите им, драскал ги и режел кабелите на интернета. Нападнал даже домоуправителката на входа. След последния случай е прекарал 17 часа в полицията. Той от своя страна отхвърля да е създател на набезите и твърди, че в действителност той е жертвата. Господин Петър Павлов от дълги години тормози входа. На мен персонално ми е драскал колата, пукал е гуми, споделя един от пострадалите съседи.



Откакто станах домоуправител на входа нещата ескалираха. Защото, когато би трябвало да се взема някакво решение на етажната благосъстоятелност господинът безусловно всякога реагира по несъответстващ метод. Заяжда се с всички, а аз на идващия ден осъмвам с надрана кола, споделя домоуправителката на входа.

Самият Петър Павлов, който е на 79 години, изрично отхвърля обвиняванията. Това са безспорни неистини. Това са тайфа злосторници. Това са пет фамилии от входа, които постоянно се явяват и се оплакват, съобщи е той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР