Жители на кварталите Коматево, Кюрук Париж и Христо Смирненски се

...
Жители на кварталите Коматево, Кюрук Париж и Христо Смирненски се
Коментари Харесай

Три протеста в едно на първата копка на проекта на ВиК - Пловдив за 134 млн. лева

Жители на кварталите " Коматево ", " Кюрук Париж " и " Христо Смирненски " се събраха на спонтанен митинг преди първата копка на най-големия план на ВиК-Пловдив за Южния обходен колектор.
Прочетете още
Гражданите, най-много на Кометево, стачкуват против проблемите с водоподаването в квартала. По думите им това е проблем, който се проточва години наред, като и все още те са потъпевши от това.

Жители на Кючука пък подчертават върху потребността от разширение на " Коматевско шосе ". Протестиращи попитаха и какво се случва с реализация на плана „ Модър-Царевец “.

Със събралите се хора беседва представителят на ВиК Антон Гълъбов, който им изясни, че водното сдружение поставя неимоверни старания да възстановява водоподаването на южния квартал „ Коматево “. Според него пред последните месеци то е доста по-добро, като единствено няколко обособени жилища в блоковете на ул. „ Бадемите “ има дефицит на вода.

По думите му ситуацията с водата ще става все по-зле, тъй като това е изчерпаем запас и би трябвало да се мисли за различни източници на водоподаване.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР