Жител на Мелбърн стана собственик на личния сайт на министър-председателя

...
Жител на Мелбърн стана собственик на личния сайт на министър-председателя
Коментари Харесай

Успяха да откраднат законно сайта на премиера на Австралия

Жител на Мелбърн стана притежател на персоналния уебсайт на министър-председателя на Австралия Скот Морисън и разгласява на него фотография на политика и песента Scotty doesn`t know ( " Скоти не знае " ), заяви телевизия SBC, представена от БГНЕС.
Джек Генезин е съумял да получи надзор върху страница на премиера, защото последният е не запомнил да заплати в точния момент таксата за поддръжка на уеб страницата.
" Министър-председателят не помни да заплати за личния си уебсайт в точния момент. Никога до момента не съм се забавлявал толкоз единствено за 50 $ ", похвали се във Фейсбук новият притежател.
Сайтът е наличен в новия си тип от среднощ на 19 октомври (16 часа българско време). Само през първите няколко часа броят на посетителите е надхвърлил 80 хиляди души.
Малко по-късно обаче истинското известие във Фейсбук на Генезин беше изтрито и на негово място към този момент има информация, че той се е свързал с офиса на премиера, с цел да уговори методите за връщане на собствеността върху уеб страницата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР