Жител на индийския град Мумбай, който тежеше 115 килограма, свали

...
Жител на индийския град Мумбай, който тежеше 115 килограма, свали
Коментари Харесай

115-килограмов индиец отслабна с вдигане на кофи с вода, диета и амбиция

Жител на индийския град Мумбай, който тежеше 115 кг, смъкна 45 кг за три години и натрупа 10 кг мускулна маса. Тайната на триумфа му беше разкрита от Times of India,цитиран от Дарик. 

22-годишният Вивек Надмиетла е имал наднормено тегло, като през 2019 година стрелката на кантара показвала 115 кг. Заради затлъстяването си индиецът не можел да играе футбол, макар че това бил обичаният му спорт. Било му е мъчно да бяга и тимът е спрял да го кани да взе участие в мачове. За да може въпреки всичко да взе участие в игрите, мъжът решил да промени метода си на живот. Той се записал на фитнес и почнал да тренира самичък, а също минал и към здравословна диета. Така той освен измършавял, само че и натрупал мускули.

Сега индиецът за закуска яде овесени ядки и пие кафе, вечеря плосък самун, задушени зеленчуци или купа ориз. След подготовка мъжът изяжда до шест варени яйца, накиснати бадеми и пие кафе с мляко. Понякога се отдава на бургери и пилешко къри. Избягва захарта и сладките питиета, белия ориз, мазните храни и бързото хранене.

Човекът тренира шест пъти седмично. Редува силови тренировки и извършения за развиване на разнообразни мускулни групи с кардио-тренировки.

„ Първо си сложих за цел да отслабна, а по-късно да изградя мускули. Не можах да упражнявам обикновено заради пандемията от ковид и блокирането. Затова упражнявах вкъщи, вдигайки кофи с вода. След това започнах да отивам на фитнес рано заран преди работа. Ако имаш предпочитание, всичко е допустимо. Основното нещо в отслабването е последователността “, акцентира мъжът.

Надмиетла изминава 10 000-12 000 крачки на ден и това му оказва помощ да изгори оптимален брой калории. „ Когато си разрешавам да се отпусна и да хапвам нездравословна храна, пропущам закуската на идващия ден. По този метод съумявам да не изпълня “, сподели индиецът.

Той означи, че не е належащо да се включват протеинови прахове или други съвременни артикули в стратегия за намаляване. Тайната е елементарна – да приемате малко калории. „ Не е нужно да пиете протеинови шейкове или да ядете протеинови блокчета, с цел да натрупате мускулна маса. Просто би трябвало да избягвате нездравословната храна и да ядете чист протеин: пилешки гърди, яйчен белтък и риба “, изясни мъжът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР