Жилищен парк Royal Garden, който нашумя като едно от най-предпочитаните

...
Жилищен парк Royal Garden, който нашумя като едно от най-предпочитаните
Коментари Харесай

Жилищен парк Royal Garden в Пловдив посреща гости на коледен...

Жилищен парк Royal Garden, който нашумя като едно от най-предпочитаните места за нов дом в Пловдив, кани всички пловдивчани и гостите на града на коледен брънч. Инициативата е на 18 декември (събота) от 11.00 до 18.00 часа в комерсиалния офис, ситуиран в непосредствената непосредственост с комплекса на ул. „ Митрополит Максим”.

Експертите от компанията вложител Галакси Инвестмънт Груп са подготвили коледни изненади за всички, които желаят да се потопят в атмосферата на Royal Garden и да го трансфорат в собствен дом. По време на събитието посетителите ще могат да се срещнат с детайлна информация за двете нови здания на комплекса, както и да обсъдят най-хубавите благоприятни условия за покупка на парцел, който се извършва по отношение на най-високите международни стандарти при жилищното строителство.



Сгради 3 и 4 на комплекса, които са в развой на реализация, оферират многообразие от комфортни и функционални двустайни, тристайни и многостайни жилища. Те са със светла височина от 2,85 м, удобни разпределения на пространствата, създаващи оптимален шир и светлина. На горните етажи на постройките са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се трансфорат в обичаното място за отдих на бъдещите жители. Допълнителен плюс на комплекса са местата за отдих, зелените площи, детската площадка, както и под земята паркинг, и гаражи с директен достъп до жилищните секции.



Жилищен парк Royal Garden има доста преимущества. Реализацията му залага на потреблението на енергоефективни материали, висок клас алуминиева дограма, топлоизолационна фасадна система, подова шумоизолация, в допълнение окабеляване за „ интелигентен дом “. Ще бъде построена система от филтри, премахващи съществуването на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите <210> качества. За спокойствието на живеещите ще бъдат инсталирани сензори за вода като част от системата за предварителна защита от наводнения. Премиум жилищата ще разполагат със система за рафиниран пресен въздух с опция за управление на влажността. Отоплението е подсигурено от Топлоелектрическа централа. Жилищните здания ще имат първокласно обзаведени фоайета с височина 4 метра, които да основат чувство за уют още при влизането в постройките.

Комплексът ce намира в eдин oт най-предпочитаните региони нa град Пловдив. парк „ Отдих и кyлтypa “, директно дo Маll Рlоvdіv и caмo нa 10 минyти пешеходно разстояние oт Гребната база.

„ Клиентите ни избират Royal Garden освен поради топ местоположението, те са привлечени от качественото строителство и нововъведения, които разработихме и внедряваме в плана, както и съвкупността от цялостната среда в жилищния парк, комфорта и уюта, които сътворяваме за тях. При планирането на плана се водехме от концепцията да дадем на Пловдив едно модерно жилищно пространство, удобна среда на живот с най-удобните и функционални жилища “, допълниха от Галакси Инвестмънт Груп. “На нашия Коледен брънч каним освен пловдивчани, които желаят да си подарят нов дом за празниците, а и всички, които търсят подобаващи капиталови благоприятни условия в града “, допълниха оттова.

Жилищен парк " Роял Гардън " получи премия от Националния конкурс " Сграда на годината " за здания 1 и 2, а със здания 3 и 4 планът ще бъде изцяло приключен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР