Жилищен парк Royal Garden кани всички, търсещи мечтаното жилище на

...
Жилищен парк Royal Garden кани всички, търсещи мечтаното жилище на
Коментари Харесай

ЖИЛИЩЕН ПАРК ROYALGARDEN ОТКРИВА НОВ ТЪРГОВСКИ ОФИС ТАЗИ СЪБОТА

Жилищен парк Royal Garden кани всички, търсещи мечтаното жилище на отворено събитие на 9 април 2022 година от 10:00 до 18:00 часа. Инициативата на Галакси Инвестмънт Груп е в новия търговски офис на компанията вложител, който се намира в непосредствена непосредственост до комплекса, на бул. „ Свобода “ 65А на сутерен в Офис Парк Пловдив.

Всеки, който желае да закупи необятен и комфортен дом, изпълнен с материали от най-високо качество, ще може да се възползва от специфичните оферти, които вложителят е подготвил за своите посетители в деня на събитието.

Всички клиенти ще имат опцията да създадат оглед на осъществени жилища в двете подготвени здания на жилищен парк Royal Garden, който е притежател на влиятелната премия „ Сграда на годината “. Ще могат на място да усетят светлите и просторни жилища, основани с оптимални функционални разпределения. Ще се насладят и на цялостното чувство за зелена среда, първокласни общи елементи, прелестна локация и гледки, които се разкриват към Младежки рид и Родопи.

Подробна информация за свободните за продажба жилища в двете нови здания на комплекса, както и специфични оферти, годни през този ден, ще бъдат показани от комерсиалните консултанти на жилищен парк Royal Garden. На място можете да научите и елементи за всички съставни елементи, свързани със строителството. Реализацията залага на висококачествени енергоефективни материали, висок клас алуминиева дограма, шумоизолация, в допълнение окабеляване за „ интелигентен дом “, система от филтри, премахващи съществуването на твърди частици в питейната вода, отопление от Топлоелектрическа централа и други.

Жилищен парк Royal Garden е измежду най-предпочитаните жилищни планове в град Пловдив поради своята локация, съвременна архитектура с лоджии и огромни тераси с гледки, първокласни жилища и потвърден и сигурен вложител.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР