Жестоко убийство е извършено във варненското село Ново Оряхово, съобщиха

...
Жестоко убийство е извършено във варненското село Ново Оряхово, съобщиха
Коментари Харесай

Жестоко убийство на жена във варненско село

Жестоко ликвидиране е осъществено във варненското село Ново Оряхово, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна.

Жертвата е 44-годишна жена. Първоначално в полицията бил получен сигнал, че тя е изчезнала. Мъж съобщил, че сестра му Стоянка е в неопределеност от 23 часа на 31 март.

Часове, откакто почнало следствие по случая, криминалистите разкрили, че дамата е била убита. Тялото й е било заровено в двора на фамилната къща.

Задържан е мъжът, с който жертвата е живеела на фамилни начала. Двамата имали три деца. Убиецът е открит на 2 април в землянка в гориста околност зад къщата с бутилка киселина, с която желал да се самоубие. Самоубийството е било предотвратено. Той е арестуван и отведен в полицейското ръководство от криминалистите, където направил признания.

35-годишният С.С. е престъпно проявен и осъждан.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата продължава под надзора на Окръжната прокуратура във Варна. На причинителя е повдигнато обвиняване, като той е оставен в ареста.

От Министерство на вътрешните работи и прокуратурата не оповестяват повода за жестокото ликвидиране. Прокуратурата ще внесе през днешния ден искане за установяване на най-тежката мярка за процесуална насила по отношение на арестувания.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР