Жестоко потресе Вършец. Загиналият мъж е 52-годишният фермер И. Ц.

...
Жестоко потресе Вършец. Загиналият мъж е 52-годишният фермер И. Ц.
Коментари Харесай

Жестоко убийство във Вършец, извършителят е задържан

Жестоко потресе Вършец. Загиналият мъж е 52-годишният фермер И. Ц. Той е бил атакуван от 32- годишен мъж, който се грижел за животните в прилежаща плантация.

Предполага, че е удрян с лопата. Не е могъл да събере сили да се отбранява, тъй като неотдавна бил опериран от херния и се възстановявал. Мъжът е открит в безпомощно положение, потопен в локва кръв, в местността “Грамада ” в квартал „ Заножене " във Вършец, оповестяват от полицията. Почернено е фамилията му, оставя две деца, предава.
 Прокуратурата: Откритите остатъци са на убитата в Бургас брокерка Прокуратурата: Откритите остатъци са на убитата в Бургас брокерка
След направената ДНК експертиза се потвърждава, че откритите остатъци са на Теодора Бахлова, повдигнато е обвиняване на Станимир Рагевски за...

Сигналът е подаден нощес в 21,40 на незабавния телефон 112. На мястото пристигнала дежурна група служители на реда. Извикана е кола за спешна помощ, само че медиците открили, че индивидът е мъртъв. По главата му имало голям брой рани. Малко по-късно е обвинен килърът - 32-годишен престъпно проявен от Вършец. Той е добре прочут на полицейските управляващи. Задържан е в ареста. Работата по изясняване на аргументите за зверското ликвидиране продължава.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР