Жестоки разкрития за убиеца от Кипър, затрил 3 българки Българският

...
Жестоки разкрития за убиеца от Кипър, затрил 3 българки Българският
Коментари Харесай

Български модел - последната цел на серийния убиец от Кипър

Жестоки разкрития за килъра от Кипър, затрил 3 българки

Българският модел Теа Георгиева е била снимана от серийния палач Никос Метаксас в Кипър.

35-годшния боен е в ареста, откакто признава, че е очистил 5 дами и 2 деца. Вече седмица водолази търсят телата на жертвите, като досега са извадени три куфара с остатъци. Ден преди ареста Никос написа на българския фотомодел Теа Георгиева. Убиецът, който е снимал видеоклип с моделката й предлага да й отдаде помещение чартърен, което се намира над неговия апартамент. В уречения час Теа му звъни, само че не получава отговор. По това време ченгетата към този момент са оковали мъжа, проверявам за серийните убийства.

Теа даже не допуска, че зад обектива стои серийния палач Никос Метаксас.

Българката към този момент три години сполучливо дефилира и театралничи за фешън колоси в Кипър. Когато я търсят от полицията за разпит Теа осъзнава, че може би се е разминала на косъм със гибелта. Научава за случилото се от постове на нейни другари във Facebook, които пускат разнообразни клипове с присъединяване на Никос. „ Предпочитам друг метод за персонална реклама. Каквато беше и задачата ми, когато в началото приказвах с Нико, да създадем мое рекламно видео, което и направихме “, споделя за срещата си с задържания боен пред „ България Днес “ моделката. Снимат видеото в спалнята му в дома му и в покрайнините на Лимасол.

Кръвта й се смразява, щом научава, че в леглото, на което е театралничила, е убита една от жертвите

домашната прислужница Ариан Панас Розано от Филипините. Според проверяващите Никос е опитвал да прикотка българката Теа и тя е евентуална негова жертва. Налице са диалози, с които се е стремял да завоюва доверието й и вероятно да се срещне още веднъж с нея. „ Не приличаше на сериен палач “, наивно, само че и към момента уплашено разяснява Теа Георгиева. hotarena.net
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР