Жестока трагедия в TikTok разтърси потребителите на социалната мрежа, в

...
Жестока трагедия в TikTok разтърси потребителите на социалната мрежа, в
Коментари Харесай

Жестока трагедия в TikTok. Предизвикателство уби дете

Жестока покруса в TikTok раздруса потребителите на обществената мрежа, в която живеят милиони деца. Предизвикателство умъртви момче пред приятелите му.

Майка описа по какъв начин синът и умрял пред очите на приятелите си, до момента в който се подлагал на смъртоносното предизвикателство със задушаване, „ Blackout Challenge ”, в TikTok, заяви БЛИЦ.

14-годишното момче Леон Браун от Къмбърнолд, Шотландия, е открито мъртво в стаята си, откакто пробвало рисковата наклонност в TikTok.

Mайката насочи предизвестие към другите родители, откакто схванала, че другар на сина и желал да извърши същото предизвикателство.

Приятелите на Леон са го гледали по какъв начин се пробва да се оправи с предизвикването посредством Facetime. По време на извършване на тренда се случила нещастието и ученикът изгубил живота си, оповестява " BG Voice ".

" Той и приятелите му евентуално смятаха, че това е смях и смешка, само че Леон не се върна ", сподели майката на момчето.

„ Чувала съм за това предизвикателство. Но не чаках личното ми дете да го направи. Моля, предупредете децата си, че тези онлайн провокации не костват живота им. Те не заслужават „ лайкове “ или каквото и да е, за което го вършат ", добави тя.

Приятелите и фамилията на Леон се събраха, с цел да пуснат балони в негова памет предходната седмица.

От управлението на TikTok обявиха, че са отстранени видеоклипове от „ Blackout Challenge “ от платформата и са въведени ограничения, които да попречат на потребителите да споделят или търсят наклонността.

Тенденцията, която обхвана обществените медии и предизвиква потребителите да се задушават, да припадат и да идват в схващане пред камера, е обвързвана със гибелта на десетки деца в Съединените щати.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР