Жестока агресия срещу водещата на ПИК TV Ива Николова упражни

...
Жестока агресия срещу водещата на ПИК TV Ива Николова упражни
Коментари Харесай

Агресия срещу Ива Николов! Оператор от любима на Бойко Рашков телевизия нападна водещата на ПИК TV

Жестока експанзия против водещата на ПИК TV Ива Николова упражни оператор от телевизия " Евроком ", Камерите на медията ни снимаха по какъв начин въпросният мъж скубе и наскърбява колежката ни по време на изказването на Бойко Рашков в Народното събрание.

До физическата експанзия против Ива Николова се стигна откакто публицисти в Народно заседание се скупчиха пред вътрешния министър Бойко Рашков, с цел да му задават въпроси по настоящи тематики.

Както нашата колежка, по този начин и всички останали кореспонденти на медиите бяха в едно и също състояние, само че операторът на телевизия " Евроком ", който можете да видите на фотосите и видеото по-долу, стартира да скубе тъкмо Ива Николова под предлог, че му пречи да снима Бойко Рашков. Тормозът върху водещата на ПИК TV продължи по време на цялото живо лъчение.

След края на изказването, когато Ива Николова направи забележка на оператора, той стартира да я наскърбява. " Пий си хапчетата ", сподели надменно мъжът по адрес на нашата колежка.

Целият екшън се разигра пред благосклонния взор на вътрешния министър Бойко Рашков, който даже не откри за удачно да направи забележка на оператора на " Евроком " за експанзията против Ива Николова.

Това обаче надали е учудващо за някого. " Евроком " е малкия екран, в която работят публицистите Сашо Диков и Люба Кулезич. Медията може да се смята за обичана на Бойко Рашков, който по до момента в който беше длъжностен министър, обожаваше да дава изявленията и да върви като посетител в предаванията, предавани в ефира й.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР