Жесток скандал се разрази в студиото на bTV. Между основните

...
Жесток скандал се разрази в студиото на bTV. Между основните
Коментари Харесай

Скандал в предизборното студио на bTV: Петков се появи на дебат, а Дончев и Сачева напуснаха

Жесток скандал се развихри в студиото на bTV. Между главните политически партии трябваше да има спор с участници - Деница Сачева, Венко Сабрутев, Христо Проданов, Деян Николов, Мартин Димитров и Любомир Каримански.

Мария Цънцарова обаче бързо анонсира, че разпоредбите в студиото й са нарушени и вместо Сабрутев при нея се е появил самият Кирил Петков. 
" Без никакво предизвестие Венко Сабрутев не се появи, а тук виждаме Кирил Петков. Какво вършиме тук ", запита го тя.


„ Казусите са толкоз значими в този в този миг, че когато Венко не можа да пристигна, взех решение, че мога аз да отговоря на значимите въпроси ", сподели той.

В студиото обаче, с изключение на Деница Сачева, се появи и Томислав Дончев:

„ Ние държим на разпоредбите, не ни предупредихте за това, което се случва сега ", сподели той.

Петков отговори, че Сабрутев не е в студиото по персонални аргументи, само че на въпрос дали това не е било ясно авансово, той не можа да отговори за какво медията не е била предизвестена от Политическа партия.



„ Оказах се на 15 минути и взех решение да се включа да кажа единствено няколко значими неща. Ще бъдете ли минимално учтив да не ме прекъсвате ", включи се в диалога Дончев.

" Политическият конфликт, дебатът на хрумвания, правила, цели и стратегии, който има такава, е извънредно значим, само че преди този момент има диалог за разпоредбите. Ако не покажем, че сме в положение да съблюдаваме разпоредбите, по какъв начин ще покажем на българите, че ще съблюдаваме обещанията си към тях ", запита Дончев.

" Къде се крие господин Борисов, той е вашият водач, за какво той не пристигна ", отвърна го Петков и добави: " Двама индивида са тук, тъй като ги е боязън да са сами. "

Сачева също се включи и укори Петков, че не съблюдава разпоредбите.

" Господин Петков вие в нито един миг не ни предупредихте за тази обстановка. Ние го изискуем на хората, които са приели да са тук в студиото ", още веднъж го укори Цънцарова.

Томислав Дончев и Деница Сачева напуснаха студиото на bTV в прорез с регламента поради нарушените правила от Кирил Петков.  
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР