Жестът с прерязването на гърлото, който няколко пъти нападателят на

...
Жестът с прерязването на гърлото, който няколко пъти нападателят на
Коментари Харесай

Жестът на Каранга бил обществено неприемлив, комисията приветства "Левски" за сигнала

Жестът с прерязването на гърлото, който няколко пъти нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга прави след гол, е публично недопустим, разгласи ръководителят на дисциплинарната комисия Юрий Кучев. Бразилецът беше осъден за една среща, само че глобата е не поради жеста след попадението против " Левски ", а поради вдигнатия надуваем фалос след мача.

" Всички длъжностни лица са описали действието. Имаме и сезиране от страна на " Левски ", където са разказани двата случая - с предмета, изнесен след срещата, и жеста. За този фалос, който разнася из терена, наказването е една среща отнемане от спортни права и 3000 лв. санкция ", сподели Кучев пред " Нова телевизия ".

" За жеста с рязането на главите - несъмнено считаме, че е публично недопустим. В тази конюнктура, в която живеем, е недопустим. За него той е санкциониран с още 3000 лв. ".

 Председателят на дисциплинарната комисия Юрий Кучев
© LAP.bg

Председателят на дисциплинарната комисия Юрий Кучев

Каранга направи същия жест и в предния кръг след победния гол против " Пирин ", само че тогава наказване нямаше. Правил го е и в предишни мачове, само че също без последици.

Кучев приветства " Левски " за подадения сигнал. " Поздравявам " Левски ", че те са може би първият тим, който ни сезира публично за нещо. Аз от десетина години призовавам клубовете да реагират, когато се усещат ощетени ", сподели ръководителят на комисията.

Каранга ще пропусне семейството на " Ботев ". Червените реагираха остро против наказването му и обявиха, че ще подхващат всички законови ограничения, с цел да спрат терора против клуба.

От " Българска войска " обясниха, че ръководителите на другите тимове изпитват боязън, че " ЦСКА може да стане първенец ". " Има за какво да се страхувате ", прибавиха алените.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР