Жертвите бяха смазани след слух, че голяма знаменитост до хотел

...
Жертвите бяха смазани след слух, че голяма знаменитост до хотел
Коментари Харесай

Светът е в шок! 146 загинаха на Хелоуин парти

Жертвите бяха смазани след слух, че огромна звезда до хотел Хамилтън

146 души, най-вече младежи и деца, бяха смазани от тълпата и изгубиха живота си на Хелоуин празненство в Южна Корея. Светът е в потрес след вестта за огромната покруса, която стана в последните часове в столицата Сеул.

Според информацията, която съумя да събере кореспондент на Флагман.бг от интернационалния продан, над 100 хиляди души довечера са се събрали в празненство квартала Итаеуон. Забавлявали са се, до момента в който в един миг не се разчул слух, че огромна звезда е пред хотел „ Хамилтън “.



Тълпата мигновено тръгнала и стотици са останали затиснати в доста тясна уличка. Някои от тях са премазани, други са получили сърдечен арест или задушаване.

Кадри в обществените медии демонстрират доста жертви, лежащи на тротоара. Според Choi Seong-beom, шеф на пожарната работа Yongsan в Сеул броят на жертвите може да нарасне до 150 души, защото част от ранени са в сериозно положение в болница.



Повечето от телата са изпратени в лечебни заведения, а останалите се водят в близката фитнес зала, с цел да могат да бъдат разпознати, добави той. Кметът на Сеул О Се Хун беше на посещаване в Европа, само че реши да се върне вкъщи след новината.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР