Женският волейболен отбор на Берое (Стара Загора) започна съвместна подготовка

...
Женският волейболен отбор на Берое (Стара Загора) започна съвместна подготовка
Коментари Харесай

Волейболистките на Берое и Казанлък стартираха съвместна подготовка

Женският волейболен тим на Берое (Стара Загора) стартира взаимна подготовка с Казанлък Волей за новия спортно-съсътезателен сезон. Обновеният състав на " зелено-белите " ще бъде на планински лагер в Тетевен от 20 август.

" Ще проведем триседмична подготовка в Тетевен и още веднъж се завръщаме тук за контроли ", описа изпълнителният шеф на Берое Деко Григоров. Съперниците в тези контроли занапред ще се прецизират.

Ангажиментите на клуба тази година изискват сериозна подготовка. Освен в шампионата, старозагорки ще имат изява и в европейския шампионат Чалъндж къп, където беройки ще срещнат Арис (Солун). Първият дуел с гръцкия противник се чака да бъде сред 17-и и 20-и ноември. След това ще има реванш. При краен триумф старозагорки ще срещнат Кан (Франция) в идващия стадий на конкуренцията.

" Стартираме взаимна подготовка за Берое и Казанлък с един много уголемен състав, като по-късно ще преценим за всяка една от състезателките къде ще играе. Амбиции на двата тима минимум са да играят добър волейбол, да се добре готови и да радват публиката ", съобщи новият старши-треньор на Берое Петър Дочев.

" След лагера в Тетевен ще сглобяваме тимовете. Това ще е решение на треньорския щаб, отпред на който е опитният селекционер Петър Дочев ", сподели Деко Григоров. " Той ще управлява треньорите в школата. Доверяваме се на неговия опит и знания. Тази година ни беше тежко, по тази причина предприехме съществени промени, които да повлияят на класирането и резултатите ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР