Женският национален отбор по волейбол получи поздравителен адрес от председателя

...
Женският национален отбор по волейбол получи поздравителен адрес от председателя
Коментари Харесай

Стефка Костадинова към волейнационалките: Бъдете все така непобедими!

Женският народен тим по волейбол получи приветствен адрес от ръководителя на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова след триумфа в Златната лига.

Вчера " лъвиците " завоюваха шампионата за повторно от 2018 година На финала отборът ни победи с 3:1 Хърватия в Русе.

" От все сърце ви приветствам за следващия огромен триумф. Спечелването на трофея в Златната лига е ново доказателство за класа и неизменност, откакто с помощта на вас България победи за повторно в този влиятелен шампионат. "

" Вярвам, че това е единствено една от следващите стъпки към трайното завръщане на женския ни волейбол в международния хайлайф. Приемете най-искрени благодарности от цялото българско олимпийско семейство за това, че още веднъж ни карате да бъдем горди и непрестанно спомагате за одобряване на националното ни самочувствие. "

" Поздравления и за потвърдилия се за следващ път като класен треньор Иван Петков, за целия щаб, за управлението на БФВ и за всички, спомогнали за триумфа. Видно е, че себераздаването, професионалният метод, постоянството и ефикасната работа дават резултат, а огромният напредък в последните години е най-убедителното доказателство за това. Желая ви нови победи, мощ и триумф на идното европейско състезание у нас, както и по пътя към Лигата на нациите. Бъдете здрави, все по този начин непримирими и непобедими! ", написа Костадинова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР