Женският национален отбор по волейбол на България се завърна, след

...
Женският национален отбор по волейбол на България се завърна, след
Коментари Харесай

Женският национален отбор по волейбол се завърна, след като спечели Златната европейска лига

Женският народен тим по волейбол на България се завърна, след като  завоюва Златната европейска лига след безапелационна победа над Унгария с 3:0 гейма.

След този триумф девойките на селекционера Иван Петков отпътуват за Перу, където ще играят на междуконтиненталния " чалъндж " шампионат за влизане в Лигата на нациите.

Селекционерът на женския ни народен волейболен тим бе извънредно благополучен след спечелването на Златната европейска лига след безапелационна победа над домакините от Унгария с 3:0 на финала. Петков показа, че е било значимо да завоюват, тъй като са посочили на себе си, че могат да го създадат.

" Изключително щастливи сме, че спечелихме този сложен шампионат. Отборът ни е млад и сподели темперамент и качества. През целия шампионат девойките демонстрираха, че развиват капацитета си и го направиха малко по малко. Спечелването на Златната европейска лига е значимо за нас, тъй като показахме на себе си, че можем да го създадем. Искам да поздравя всички девойки, щаба и всички, които ни подкрепяха. Гледаме напред към бъдещето ", призна щастливият Иван Петков.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР