Женските имат много повече роли, отколкото може да предположите, една

...
Женските имат много повече роли, отколкото може да предположите, една
Коментари Харесай

ОРГАЗЪМ БЕЗ СЕКС? Ето как да го постигнете само чрез масаж на гърдите

Женските имат доста повече функции, в сравнение с може да предположите, една от които е изключително значима - посредством сексуален може да изпитате един от най-разтърсващите си оргазми.

Освен главната си функционалност, гърдите се трансформират и в афродизиак за мъжете и еротични играчки в ръцете им, способни да възбудят сластните им стремежи по отношение на вас. А даже и единствено с гледане, без пипане, гърдите в секси изрязан бански, под мокра тениска или палаво подаващи се от деколтето могат да разпалят мръсното мъжко въображение.

Освен възбуждащи за мощната половина на човечеството, гърдите, и по-точно стимулацията им, имат възбуждащ резултат и върху самите дами. Дотолкова, че еротичният може да им донесе разтърсващ оргазъм... без секс.

Твърди се, че този оргазъм е извънредно рядко събитие, даже че е напълно ново, непознато до скоро полово преживяване. Всъщност оргазмът посредством стимулация на гърдите е остарял колкото света. Просто би трябвало да знаете по какъв начин да извървите пътя до него.

Някои дами обичат нежните милувки, включващи глезене, целуване, леко разтриване и хапане на зърната, а други си падат по по-грубите, при които даже се употребяват щипки за зърна, причиняващи лека, само че сладка и възбуждаща болежка. Но при всички безотказан резултат има дразненето посредством продължителната стимулация към зърната посредством кръгови едвам доловими придвижвания с пръстите. Следва неочакваната централизация върху зърната с целувки, засмукване, леко ощипване и дърпане, до момента в който продължава стимулацията на гърдите с цели длани.

А с повишаването на възбудата, гърдите леко се втвърдяват, зърната настръхват, набъбват и леко се удължават, усилват размера си с цели 25% %, а редом с това нараства и чувствителността им. Така с всяко последващо допиране и стимулиране на гърдите, чувството се усилва и прилича тъкмо това, което чувствате преди достигането до вагинален оргазъм. Енергичната стимулация на зърната отеква в пулсиращо наслаждение там долу, до момента в който не избухнете в плевел оргазъм.

За да достигнете до пика на половата възбуденост посредством стимулация на гърдите, би трябвало да сте изцяло отпуснати, физически и душевен, да вярвате на колегата си и да се чувствате удобно в наличието му и изключително, когато ви допира. И не на последно място, би трябвало да сте търпеливи, защото са нужни приблизително към 20 мин. непрекъснато стимулиране, с цел да се разтопите сега на висшо наслаждение.

Може и сами да си подарите подобен оргазъм, даже вероятно ще достигнете до него по-лесно, тъй като знаете тъкмо къде и по кое време да се докоснете, с цел да си доставите оптимално наслаждение.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР