Жените стават все по-независими, мъжете обратно – стават все по-слаби.

...
Жените стават все по-независими, мъжете обратно – стават все по-слаби.
Коментари Харесай

Пречките пред жените да привлекат силни мъже

Жените стават все по-независими, мъжете назад – стават все по-слаби. Но въпреки всичко дамите търсят мъже, с които ще бъдат като зад каменна стена. Но за какво попадат постоянно на тези, които сами се крият зад тях, като зад стена? А други даже им „ висят “ на врата. Причината е в самите дами. Спешно се постанова да се трансформират някои спънки.

Нека да разберем кои женски привички са най-привлекателни за слабите мъже съгласно flagman.bg.
Прекомерна самостоятелност
Жена, живееща съгласно правилото „ Аз сама”, може да направи съвсем всеки представител на мощния пол по-слаб. Когато мъжът види, че дамата се оправя добре с всичко сама – препуска като кон сред къщи и работата, чисти, готви, гледа децата и го влачи върху гърба си, той заема комфортна позиция на обичания си диван пред тв приемника или на компютърна маса и избира да не пречи на своята половинка да продължи да демонстрира самостоятелност и в бъдеще. Поне понякога, за превантивни цели, е належащо да позволите на мъжа да разбере, че имате потребност от него – неговата помощ, в това число физическа или морална. Няма нищо извънредно в това от време на време да създаваш усещане, че си слаба и безпомощна, в противен случай, по този метод можеш да мотивираш мъжа да работи.

Възможност да влезете в състояние
Жена, която знае по какъв начин да влезе в състояние, е доста комфортна, защото тя, както никой различен, схваща, че в този момент „ не е подобаващият миг “, не е тази точната работа, пък и той не може да завоюва всичките пари на света. По принцип такава жена постоянно ще прости, съжалява, храни, топли, завива, ще намира спомагателна работа на повърхностен работен ден, ще се лишава от обичани неща, само че ще влиза в ситуацията на обичания мъж. А това значи, че обичаният може да продължи да търси себе си и да живее с илюзии, до момента в който седи без работа, написа happy-woman.bg.
Прекалено усърдие
Често дамите са доста по-фокусирани върху връзките, в сравнение с мъжете и в случай че нещо не върви добре в тях: да вземем за пример брачният партньор кръшка, държи се грозно, жестоко, споделя обидни неща и така нататък, множеството от представителките на нежния пол търсят в това своята виновност. И вследствие на това стартират старателно да „ работят върху връзката “. Да се ​​приспособяват, да търсят взаимни отстъпки, да преглъщат още повече обиди, да простят непростимото. Като резултат връзките се трансформират в едностранна игра, а не в партньорство. Мъжът осъзнава, че в този момент може да се отпусне още повече. Отговорността се отнася до тези качества, които характеризират зрялата персона. Няма нищо неприятно в това да си прекомерно виновен човек. Но съществуването на това качество в остатък при дамата поражда цялостното му неявяване при мъжа. За да предотвратите това, пробвайте се да разделите домакинските отговорности и функционалностите за развъждане на деца строго на половина. В противоположен случай съществува риск да извършите всичко с присъщата ви отговорност, а половинката ви да не направи нищо.
Разминаване
Несигурността е качество, което мощно пречи на построяването на естествени връзки с колегата. Несигурната жена освен непрекъснато се съмнява в себе си, само че и е захласната от страхове. Най-основното е самотата. Струва ѝ се, че в случай че отвори уста и изиска нещо от мъжа си, направи му забележка, изрази мнението си, той естествено ще си тръгне. Следователно несигурната жена нормално мълчи и няма да опонира. И какво прави мъжът в този миг? Той чудесно схваща страховете на дамата, възползва се от тях и продължава да прави все едно и също: да не оказва помощ, да не поддържа финансово, да не споделя отговорности. И до момента в който тя се изтезава от подозрения, той живее като в санаториум. И в това отношение човек може единствено да му завижда. Ако тя страхливо се опита да намекне, че той бърка, той незабавно ще покаже неустрашим темперамент и ще я сложи на нейното място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР